Welkom

Als ik dans en lesgeef ben ik echt gelukkig! Het delen en verbinden van kennis & kunde met de liefde voor het dansvak met leerlingen, docenten en dansliefhebbers inspireren mij het meest. Mijn specialisaties zijn kinderdans, jazzdans, moderne dans, choreografie/ compositie en flamenco. Naast mijn lessen binnen Het Danslokaal ben ik werkzaam als docent Dans in het basis- en middelbaar onderwijs.

Lestijden & Inschrijven

LESLOCATIE: Het Danslokaal Nijmegen

  • Kleuterdans:  4-6 jaar (groep 1 en 2 van het basisonderwijs)
  • Talentklas 10+
    Modern Floorwork
    Urban
    Productie groep / workshop gast docent
  • Jazz Flow volwassenen

INSCHRIJVEN: Bekijk hieronder mijn lesrooster. Schrijf je in door op de titel van een les te klikken en daarna een account aan te maken (indien je je voor het eerst inschrijft). Je kunt dan direct online een lespakket kopen en je bent meteen ingeschreven:

Projecten

Workshops en Kinderfeestjes

Shura verzorgt kinderfeestjes en workshops voor scholen en bedrijven geïnspireerd door dans. Ervaren dansdocenten staan voor je klaar en maken samen met jou en je vrienden er een onvergetelijk feest van. Alles is mogelijk en niets is te gek! Zelf een dansclip maken, een optreden in de theaterzaal of met een zelf gemaakt kostuum en grime? Wij maken er graag een feestje van!